Φρενοκομείο με πισίνα και ψησταριά


Σύμφωνα με αποκάλυψη της εφημερίδας  ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού έχτισαν πισίνα και μπάρμπεκιου στον προαύλιο χώρο των φυλακών.
Ο αρχιφύλακας του ψυχιατρείου των φυλακών κ. Αντώνης  Αραβαντινός μάλιστα δικαιολόγησε τ’ αδικαιολόγητα λέγοντας ότι η πισίνα δεν είναι πισίνα αλλά συλλέκτης ... υδάτων κι ότι η ψησταριά, που είναι πράγματι ψησταριά, έγινε για τις ανάγκες εκείνων των υπαλλήλων που εργάζονται τις ... Τσικνοπέμπτες!!!
Στο θέμα παρενέβη κι ο γ.γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο κ. Μαρίνος Σκανδάμης που, αφού εξήρε το κοινωνικό έργο των υπαλλήλων, εκτίμησε ότι δεν υπάρχει «μείζον θέμα», αφού για τις κατασκευές δεν (;;;) χρησιμοποιήθηκε δημόσιο χρήμα!!!
Κι επειδή ο καθένας στο απέραντο φρενοκομείο μας μπορεί ν’ αντιλαμβάνεται ό,τι τον βολεύει, εμείς καταγγέλλουμε τους υπαλλήλους και τον γ.γ. του υπουργείου επειδή δεν έκαναν κι ένα λούνα παρκ στις φυλακές η, έστω, έναν χώρο προσγείωσης ελικοπτέρων για να εξυπηρετούνται οι τρόφιμοι κι οι επισκέπτες φίλοι τους.
μ.ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: